Verwarm het bessensap in een steelpannetje op matig vuur.Los, zodra het sap kookt, het Zoetpoeder® op en voeg al roerend de gelatineblaadjes één voor één toe.Giet het warme sap in vormpjes naar keuze (bijv. bakje voor ijsklontjes).Zet de vormpjes een paar uur in ...
Doe de amandelen in een steelpannetje en zet ze op hoog vuur. Laat de amandelen goed heet worden en rooster ze een beetje.Strooi 2 flinke eetlepels Kristal® over de amandelen en roer het geheel goed door elkaar.Haal de amandelen van het vuur en leg ze verspreid op een ...
Breek de chocolade in stukjes en smelt deze samen met de kokoscrème au bain-marie. Neem de pan van de warmtebron en roer de rest van de ingrediënten er doorheen.Giet het mengsel in de vormpjes en laat ze in de koelkast in circa twee uren opstijven.Tip: Gebruik ter variatie je ...
Meng in een kom de kokosrasp, kokosolie, Kristal en het Zoetpoeder door elkaar. Schep het kokosmengsel in de bakvormpjes en druk het mengsel stevig aan. Zet de bakvorm 30 minuten in de vriezer, haal de kokos uit de vorm en bewaar de kokos in de vriezer.Plaats een rooster iets onder het midden ...
Pureer voor 200 ml mandarijnen in een blender en giet dit in een steelpannetje. Voeg het water, Kristal en het agar-agar poeder toe aan de mandarijn. Breng het mengsel al roerend aan de kook en laat dit mengsel, onder voortdurend roeren, 2 minuten doorkoken. Schenk het mengsel in de bakvormpjes en ...
Paaseitjes:Meng met een vork het Zoetpoeder, amandelmeel en Kristal door elkaar. Voeg het water en het amandelaroma toe en kneed het geheel tot een rol marsepein.Wikkel de rol marsepein in huishoudfolie en laat het een nacht in de koelkast rusten. Verwerk het marsepein ...
Verhit in een pan op hoog vuur de olie en de Kristal. Doe de maïs in de pan wanneer de Kristal in de olie is opgelost. Leg een deksel op de pan en schud de pan snel om zodat de olie goed verspreid wordt over de maïskorrels.Plaats het deksel schuin op de pan, zodat de stoom die vrij komt kan ...
Was de rabarberstengels en snijd ze in stukken. Breng de abrikozen met het weekwater, de rabarber en het Kristal/het Zoetpoeder in een pan aan de kook. Laat het mengsel op een laag vuur nog 20 tot 30 minuten doorkoken en roer regelmatig door. (rabarber zet snel aan)Los het geleerpoeder op in ...
Verwarm de oven voor op 110 °C en ontvet de mixer en een schaal met azijn en keukenpapier.Klop in de ontvette schaal de eiwitten stijf en klop dan, gedoseerd, het Zoetpoeder erdoor. Leg bakpapier op de bakplaat en vul een spuitzak met het mengsel. Spuit ronde of langwerpige schuimpjes ...
Meng het vanillepoeder en het Zoetpoeder door elkaar.
Bewaar het SteviJa Vanillepoeder in een goed afsluitbaar potje.