Pompoenpudding
Snij de pompoen door midden en verwijder de zaden en draden uit het midden. Snij daarna de pompoen in stukken en kook deze zacht zodat je het tot een pulp kunt mixen. Giet het water af en mix de pulp, crème fraîche,
Verwarm de sojamelk in een pan op laag vuur.Los al roerend het Zoetpoeder®, zout en de kaneel op in de melk.Voeg tot slot de quinoavlokken toe en breng de pap al roerend aan de kook.Kook de pap al roerend gaar in 10 minuten.Het quinoatoetje kan zowel warm ...
Meng de ricotta, het Zoetpoeder®, het vanille-extract en het cacaopoeder tot een lobbige massa.
Serveer
Serveer in dessertkommetjes en bestrooi met pure hagelslag ter garnering.
Verwarm de oven voor op 180°C en vet de springvorm licht in.Breng in een pan de melk en de Kristal aan de kook. Voeg de rijst toe en laat het mengsel zonder deksel en onder af en toe roeren, 45 minuten op laag vuur doorkoken totdat de melk is opgenomen en de rijst zacht is. Laat ...
Pers de sinaasappels uit en meng het sap met de melk, agar-agar en het Zoetpoeder. Verwarm het mengsel in een steelpannetje en laat het op laag vuur 2 minuten koken. Haal de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen.Roer de slagroom door het afgekoelde mengsel en schenk het in de ...
TaartbodemVerwarm de oven voor op 200°C. Meng de ingrediënten goed door elkaar totdat er een kruimelige deeg ontstaat. Rol het deeg uit en druk met de ring van de taartvorm een bodem uit.Leg de bodem in de taartvorm en plaats de ring om de bodem. Bak de ...
Meng de ricotta in een kom met de Zoetpoeder®. Maal de 8 bevroren aardbeien heel fijn met de staafmixer en meng het aardbeienmengsel door het ricottamengsel.Was de 2 verse aardbeien en haal het steeltje eraf. Snijd de aardbeien in de lengte door de midden en snijd de helften ...
Taart:Verwarm de oven voor op 170°C en plaats het rooster iets onder het midden van de oven. Bekleed de springvorm met bakpapier en vet de rand in. Rasp de wortelen en laat deze uitlekken in een vergiet. Mix de eieren, olie, Kristal, het Zoetpoeder, bakmeel en de ...
Snijd de sinaasappelen door midden en pers ze uit. Bewaar de schil en hol deze uit. Klop de slagroom stijf.Breng 2 dl van het sinaasappelsap samen met de agar-agar aan de kook en laat het mengsel 2 minuten zachtjes doorkoken. Laat het sap iets afkoelen en roer het door de yoghurt en de ...