Verwarm de oven voor op 180 °C.Meng in een kom het amandelmeel, de Kristal en de kokosrasp door elkaar.Klop in een mengbeker de eieren los en roer de kokosolie en het azijn erdoor. Los de Baksoda op in de hete melk en voeg deze toe aan het eiermengsel.Meng nu alle ...
Bekleed de springvorm aan de binnenkant met bakpapier. (om lekkage in de springvorm te voorkomen)Meng in een kom de appel, kaneel, Kristal, citroensap en de rozijnen.Meng het diksap aan met het water en roer het agar-agar poeder erdoor. Breng het diksap aan de kook, laat het 2 ...
Verwarm de oven voor op 100 °C en bedek de bakplaat met bakpapier.Snijd de appels in dunne schijfjes. Meng de kaneel en de Kristal en leg hierin de appelschijfjes. Zorg dat de kaneel en Kristal goed in de schijfjes getrokken en leg ze op de bakplaat. Laat ze in de oven circa 90 minuten ...
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de koolzaadolie, karnemelk, eieren en zoetpoeder in een kom en mix het goed door elkaar. Mix vervolgens de geprakte banaan erdoor.Kook de melk en los hierin één volle theelepel baksoda op en mix die vervolgens ook weer door het beslag. Roer als ...
Spoel in een zeef de rozijnen en krenten af met water en hak de noten fijn.Mix in een beslagkom het bakmeel, zout, citroensap, de boter, Kristal, melk en het ei tot een glad beslag. Voeg de rozijnen, krenten en noten toe aan het beslag.Doe het paneermeel in de vorm en sluit de vorm af. ...
Deeg:Verwarm de oven voor op 160 °C.Meng in een kom de ingrediënten en kneed ze op een bebloemd werkvlak 5 minuten stevig tot een elastisch deeg. Voeg eventueel wat extra bloem toe als het deeg te plakkerig is.Dek de kom af en laat het deeg op een warme plek ...
Verwarm de oven voor op 170 °C.Los het Zoetpoeder® op in de yoghurt en mix dit in een grote kom met de eieren, olie en de honing goed door elkaar.Verhit de melk zodat het bijna kookt en roer hier de baksoda door zodat de melk gaat schuimen. Roer de melk door het mengsel ...
Verwarm de oven voor op 180 °C.Scheid van de eieren de dooier van het eiwit en meng het eigeel met de Kristal en de halvarine. Klop dit mengsel tot een schuimig geheel.Los de Baksoda op in de melk en meng dit met de hazelnoten en het meel. Voeg vervolgens de walnoten en de ...
Bodem:Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor op160 °C.Vet de taartvorm in en bestuif deze met bloem.Klop in een beslagkom met de mixer de boter zacht en romig. Voeg de Kristal en het vanillearoma toe en klop het ...
Meng bloem, gist, zout, Zoetpoeder of Kristal en de Italiaanse kruiden in een kom.
Voeg daarna melk, pesto, ei en olijfolie toe.
Kneed gedurende 15 minuten, dek het deeg af en laat het één uur rusten.
Sla het deeg goed in en meng de tomaten door het deeg.
Verdeel het deeg in twee ...
Verwarm de oven voor op 170 °C. Mix de havervlokken, bloem, kaneel, boter en het zout in een kom op lage snelheid gedurende 1 minuut tot een korrelig deeg. Los het Zoetpoeder® op in de karnemelk en meng dit met de olie en de honing door het deeg. Roer tot slot het fruit door ...
Verwarm de oven voor op 180 °C.Meng in een kom de bloem, kaneel, kruidnagel, speculaaskruiden, het Zoetpoeder® en nootmuskaat goed door. Roer daarna de appel, rozijnen en de walnoten erdoor.Verdeel het mengsel over een ingevette ovenschaal van circa 2 liter en giet de ...
VullingWeek de rozijnen circa 30 minuten in het sinaasappelsap.Deeg Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem, Kristal, boter, het ei en het zout. Los de Baksoda op in de melk en voeg deze bij het deegmengsel. Kneed het ...
Verwarm de oven voor op 150 °C.Klop 30 gram SteviJa Kristal samen met de eiwit tot een schuimend geheel.Mix vervolgens de overige SteviJa Kristal met de kruiden in een ander schaaltje.Meng nu de nootjes goed door het eiwit zodat ze allemaal goed door het eiwit zijn ...
Verwarm de oven voor op 190 °C.Zeef boven een kom de bloem en roer het gist, karwijzaad en de Kristal erdoor. Maak een kuiltje in het midden.Meng in een andere kom de boter, eieren en het water. Schenk het botermengsel bij de droge ingrediënten en klop dit tot een smeuïg deeg. Dek ...
Verwarm de oven voor op 180°C.Scheid de eierdooiers van het eiwit. Mix de helft van de Kristal en het water door de eidooiers.Klop het eiwit en de overige Kristal tot een luchtig geheel. Voeg de kokos en het eierdooiermengsel toe en roer tot een luchtig mengsel. Indien het mengsel ...
Cupcakes:Verwarm de oven voor op 160 °C.Meng met de mixer de boter en de Kristal tot een gladde massa. Voeg de eieren toe en klop het geheel gedurende 3 minuten op de hoogste stand tot een glad beslag.Los de Baksoda op in de melk en mix deze nog een minuut ...
Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de ovenschaal in met olie of boter.Roer de boter, yoghurt, het Kristal en de citroenschil tot een romig mengsel. Los de Baksoda op in de hete melk en roer deze door het mengsel.Voeg de eieren en de bloem toe aan het mengsel en roer opnieuw tot ...
Verwarm de oven voor op 240 °C.Los in een beetje water het Zoetpoeder® op en meng dit door de broodmix. Bereid de broodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat het deeg afgedekt met een doek op een warme plaats rijzen.Kneed na het rijzen het deeg door ...
Verwarm de oven voor op 180 °C.Meng de biscuit, walnoten en het Zoetpoeder® en roer dit door de boter.Verdeel dit over de bodem van een ingevette bakvorm (Ø 23 cm) en druk goed aan.Mix de pompoenpuree, drie eierdooiers, het kaneel en zout in ...
Verwarm de oven voor op 175 °C.Mix de quinoa, kokos en rozijnen in een beslagkom door elkaar.Meng de eieren met het water, vanille-extract, de kaneel, speculaaskruiden, boter en het Zoetpoeder® in een andere kom door elkaar.Voeg nu alles samen in de ...
Verwarm de oven voor op 200 °C en wel de rozijnen en krenten in lauwwarm water.Roer het meel, kaneel, zout en de Kristal door elkaar en kneed hier de boter doorheen. Giet de karnemelk erbij en kneed tot een zacht deeg.Laat de rozijnen en krenten uitlekken, dep ze droog en doe ze ...
Verwarm de oven voor op 150 °C.Was de sinaasappel en mix deze met schil in de keukenmachine en zet dit apart. Maal de walnoten fijn in de mixer en zet deze ook even opzij.Doe de bloem, amandelmeel, SteviJa Kristal, kaneel en de rozijnen in de beslagkom en roer dit door ...
Verwarm de oven voor op 180 graden.Bedek de bodem van een ingevette quichevorm met de (ontdooide) uitgelekte en ontpitte kersen.Klop de eieren met de Zoetpoeder of Kristal schuimig. Voeg de resterende ingrediënten toe en roer tot een klontvrij beslag. Verdeel het deeg over ...
Verwarm de oven voor op 200 °C.Los het Zoetpoeder® op in de karnemelk. Giet de karnemelk en de olie bij de bloem. Kneed het mengsel samen met de boter tot een mooi deeg.Draai balletjes van het deeg en druk deze in de vorm van een koekje.Bak de koekjes in ...