Snijd de wortel in lucifer-dunne reepjes, de sperziebonen in stukjes van circa 3 cm en de kool in lange smalle stroken. Kook 5 minuten in weinig water met een snufje zout de gesneden groenten en giet het water af.Snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui. Roer de azijn, Culieet, ...
Snijd de groenten fijn en de champignons in plakken. Verhit de olie in een pan en wok de groenten en de champignons in een paar minuten gaar met een snufje zout. Verwarm in een steelpannetje de tomatenblokjes, tomatenpuree, Culieet en de Kristal of het Zoetpoeder. Los de maïzena op in het water en ...
Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze bruin in wat olie. Neem de kipfilet uit de pan en zet deze apart.Snijd de uien en fruit ze samen met het knoflook. Snijd de champignons in plakjes en roerbak ze bij de uien.Roer de sambal, het Zoetpoeder®, de ketjap en de ...
Meng in een schaaltje de eiwitten, het Zoetpoeder® en de kaneel.Leg de kip in het mengsel en laat de marinade circa 10 minuten intrekken.Bak de kip in wat koolzaadolie goudbruin.Serveer de kip met wat geurige pandanrijst en knapperige roerbakgroenten of een ...
Pel en snipper de ui en bak deze met het spek in een koekenpan. Blus dit af met het citroensap en het bier en laat het zachtjes koken.Voeg de vleesjus, Kristal en het laurierblaadje toe en laat de saus 10 minuten zachtjes doorkoken. Bind tot slot de saus met de maïzena.Verhit in een ...
Verwarm de oven voor op 200 °C.Bak in een pan de ui, knoflook en het gehakt rul. Bak hierna de tomatenpuree kort mee. Voeg de gepelde tomaten toe en breng het geheel aan de kook. Laat circa 5 minuten op laag vuur koken en breng op smaak met zout en peper. Los het Zoetpoeder® ...
Bereid de pasta zoals op de verpakking omschreven.Verhit de olie in de pan en fruit de prei en de knoflook. Voeg het vlees toe en roerbak het geheel op hoog vuur.Voeg de kruiden, tomatensaus en de Kristal of het Zoetpoeder toe en laat het geheel op een laag vuur circa 15 minuten ...
Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kruid deze met de kipkruiden. Pel de uien en snijd ze in ringen.Bak de kipstukjes in de hete olie goudbruin. Voeg de ui toe en fruit deze enkele minuten licht mee.Roer in een kom de tomatenpuree, sojasaus, sambal, het Kristal, azijn, water, ...