Klik hier indien de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven!

Nieuwsbrief Stevia Drogist nr 5 - Jaar 2010

SteviJa Zoetpoeder tijdelijk van de website

Zoals jullie wellicht weten uit onze eerdere nieuwsbrieven heeft de EFSA stevia goedgekeurd voor consumptie. Het wachten is nu op het aanpassen van de wetten binnen de EU. Dit kan enkele maanden tot maximaal 1 jaar duren. Wij hebben besloten dat we, zolang dit het geval is, SteviJa Zoetpoeder en SteviJa Vloeibaar Aardbei vanaf dinsdagochtend van de website halen en weer terug gaan naar stevia producten “alleen voor uitwendig gebruik”. Hiermee houden we ons ook gedurende deze periode aan de wet. Ik vind het heel jammer, maar het kan helaas niet anders.

Kookboek bijna klaar

Het kookboek “Koken en bakken met Stevia” is bijna klaar. We zijn erg hard aan het werk om de laatste puntjes op de i te zetten. Ik ben er de afgelopen tijd enorm druk mee geweest en heb ontzettend veel geleerd over tekstschrijven, fotografie van recepten etc.

Ik heb in dit boek veel basisrecepten verwerkt om te laten zien wat je allemaal kunt maken met SteviJa Zoetpoeder en hoe dit in het dagelijks leven te integreren.

Verhuizing
We zijn momenteel aan het verhuizen. Ons nieuwe adres is De Steven 17, 9206 AX te Drachten. In de loop van deze week gaan we helemaal over. We proberen dit zo goed mogelijk te laten verlopen zodat u hier zo min mogelijk van merkt.

Recept van de maand
Om je vingers bij af te likken gedurende de EK!

Satésaus (2 pers.)

- 250 ml water
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel SteviJa Zoetpoeder
- 1 theelepel sambal
- 5 eetlepels ketjap manis
- 6 eetlepels pindakaas


 

Foto: SteviJa®

Breng het water aan de kook. Voeg dan de zoetpoeder, ketjap en sambal toe.
Pers de knoflook boven de pan uit en roer dan de pindakaas er doorheen.

Enjoy!

Feedback
Hebt u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag.

Ik wens u nog een fijne dag,
Anna-Gretha en medewerkers van De Stevia Drogist.

De Stevia Drogist is een onderdeel van:




Wilt u deze nieuwsbrief voortaan niet meer ontvangen? Klik dan HIER