* Deze Multi-Voordeel actie is niet te combineren met de 10% kortingsbon.
Baksoda wordt gebruikt als rijsmiddel voor deeg. Door baksoda aan het deeg toe te voegen, rijst het deeg tijdens het bakken in de oven. Over het algemeen is een theelepel baksoda voldoende. Los het baksoda op in twee eetlepels hete melk en meng dit met het bakmengsel.
Ingrediënten
Omschrijving ingrediënten
Natriumbicarbonaat
Natriumbicarbonaat, ook wel zuiveringszout of maagzout genoemd, is een natuurlijk product dat wordt geproduceerd uit o.a. kalksteen en zout.
Toepassing
SteviJa Baksoda is een 100% natuurlijk rijsmiddel. Baksoda zorgt samen met andere ingrediënten voor volume in het bakmengsel. Het kan worden gebruikt in plaats van gist om tijdens het bakken het bakmengsel te laten rijzen.
SteviJa gebruikt in veel recepten haar Baksoda, omdat dit geen toevoegingen bevat zoals dit bij bakpoeder wel het geval kan zijn.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
Energie |
0 kJ / 0 kcal |
Vetten |
0 gram |
- Waarvan verzadigd |
0 gram |
Koolhydraten |
0 gram |
- Waarvan suikers |
0 gram |
Eiwitten |
0 gram |
Zout |
27.1 gram |
Heeft u vragen over dit product? Bel of mail naar de klantenservice.