Goed Nieuws Recept
Pana cotta met rood fruit
- 150 ml melk
-150 ml slagroom
-2 theelepels SteviJa Zoetpoeder
-½ vanille stokje
-2 blaadjes gelatine
-7 gram SteviJa Zoetpoeder.
-Sap van ½ limoen
-250 gram rood fruit
Foto: SteviJa®
Verwarm de melk en de room met 2 volle theelepels Zoetpoeder en het merg uit 1/2
vanillestokje en laat dit 5 minuten op zacht vuur tegen de kook aan staan.
Week de gelatine intussen in koud water en los deze vervolgens op in het mengsel van
room en melk. Vul de glaasjes voor tweederde met dit mengsel en zet minstens 2 uur
koud weg.
Maak een oplossing van 2 eetlepels water, 7 gram Zoetpoeder en de sap van een halve limoen, zet dit op zacht vuur en voeg dan het fruit toe. Laat het in 1 a 2 minuten tot een lichte compote inkoken. Zet weg en laat afkoelen.
Schep, als alles is afgekoeld het rode fruit op de panna cotta.
Enjoy!
Anna-Gretha en medewerkers van De Stevia Drogist.
De Stevia Drogist is een onderdeel van:
|